Gulvvarme er effektivt og komfortabelt

Gulvvarme er en effektiv måte å varme opp rom på. Fordi du får varmen fra gulvet, kan du faktisk senke temperaturen i rommet og samtidig oppnå den samme komforten.

Foto: Devi/Danfoss

EL-PROFFEN tilbyr mange typer gulvvarme

Det er mange forskjellige typer gulvvarme. Den mest vanlige er varmekablene som må støpes inn for å gi en jevn varme, men det finnes flere typer som kan legges uten støping. Både kabler som legges i varmebestandige plater og nye produkter som varmefolie, som gjør det mulig å bygge inn varme til f.eks tregulv.

Gulvoppvarming med elektriske varmekabler har mange fordeler. Et varmt gulv er en stor varmeflate med lav temperatur og jevn varmefordeling. Dette gir et godt og behagelig innemiljø i både private hjem og offentlige bygninger. Elektrisk varme i gulvet er usynlig og opptar ingen veggplass. Varmen fordeles jevnt i rommet og gir en komfort som må oppleves. Det samler seg ikke støv ved varmekilden, og rommet kan innredes og brukes som du selv ønsker.

Gulvvarme

Planlegger du å bygge et nytt hus? Renovere kjøkken eller bad? Bygge på eksisterende bolig? EL-PROFFEN kan gi deg varmeløsninger for alle typer gulv og gulvbelegg. Alle våre løsninger er energiøkonomiske, pålitelige og enkle å installere.

Ønsker du råd om hvilken gulvvarme som passer hos deg?

Ta kontakt med din lokale EL-PROFF for å finne ut hvilken type gulvvarme som passer best til din bolig.